Xarxes socials

A la Diputació volem aprofitar les xarxes socials per promoure la transparència i la interacció amb la ciutadania.

Cercador

Estem presents a diferents xarxes socials. Feu servir aquest cercador per consultar els diferents perfils de la Diputació de Barcelona, organitzats per temes.

 

1. El Gabinet de Premsa i Comunicació de la Diputació de Barcelona gestiona els comptes corporatius a les xarxes socials. És un punt de trobada i de comunicació al voltant de les iniciatives que es fan des d’aquesta administració adreçades a la ciutadania .

2. La Diputació de Barcelona respecta totes les opinions i per això anima els seguidors a col·laborar-hi amb els seus comentaris a les informacions que es publiquen, de manera que s’afavoreixi el diàleg.

3. Aquestes aportacions han de ser respectuoses amb la dignitat i la privacitat de les persones i els drets dels menors i de les minories, i que no suposin una discriminació o desqualificació envers altres usuaris.

4. Tots els comentaris, incloent-hi els crítics, són benvinguts. Els comentaris i opinions expressades pels usuaris són lliures i personals. Les peticions dels usuaris es respondran en el menor temps possible.

5. Aquest és un espai de trobada lliure i respectuós. No s’admeten continguts que suposin un atac personal a d’altres usuaris, que puguin ser considerats publicitat o spam, o que facin servir un llenguatge obscè o incloguin insults, pornografia, apologia de la violència, la xenofòbia o el terrorisme.

6. Els usuaris poden compartir els continguts sempre i que es faci sense ànim de lucre, se citi la font i es respectin els drets d’autor dels documents gràfics.

7. Si un usuari no fa un ús adequat i no respecta les normes, s’eliminarà el seu comentari i, si es considera oportú, se’l bloquejarà a les nostres xarxes socials.

Contacte

Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres, si us plau ompliu aquest formulari.

 

Seguiu-nos i participeu!

Els nostres seguidors:

Instagram
195447
Seguidors
YouTube
10457
Seguidors