Cerca avançada

Voleu refinar la vostra cerca de notícies? Empreu qualsevol combinació de criteris:S'estan mostrant 1 - 10 de 108 resultats.

La Fundación Democracia y Gobierno Local edita el llibre “200 anys de la Diputació de Barcelona”

«La nostra reinvenció com a govern municipalista és una història d'èxit. El lideratge dels alcaldes, alcaldesses, regidores i regidors que han anat succeint-se al capdavant de la Diputació de Barcelona ha permès desenvolupar un model de Govern intermedi, basat en la cooperació local, que ha resultat ser imprescindible per garantir els serveis públics de proximitat als 311 municipis de la província». Ho escriu la presidenta de la Diputació de Barcelona i de la Fundación Democracia y Gobierno Local, Núria Marín, a la presentació del número 36 de la Sèrie Claus del Govern Local , dedicat als 200 anys de la Diputació de Barcelona.

28/12/2022 10.00 h.

L’hort urbà REGREEN es presenta al recinte de l’Escola Industrial per sensibilitzar de la importància de l’ús de l’aigua regenerada

La Diputació de Barcelona, Aigües de Barcelona i Cetaqua han inaugurat un projecte pilot d’innovació que evidencia la necessitat de promoure les solucions circulars en un context d’emergència climàtica.

19/12/2022 13.30 h.

Núria Marín presideix l’acte de presentació de la reforma i reobertura de la Sala El Celler de Sant Esteve Sesrovires

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, juntament amb l’alcalde de Sant Esteve Sesrovires, Enric Carbonell, encapçalarà l’acte institucional de presentació de la reforma i reobertura de la Sala El Celler de l’Ajuntament (antiga masia Can Farràs).

14/12/2022 14.30 h.

Una cinquantena d’emprenedors i empresaris participen a la Matinal de la Reempresa del Maresme

El TecnoCampus Mataró-Maresme, amb el suport de la Diputació de Barcelona, va acollir, ahir dimecres, una nova edició de la Matinal de la Reempresa; un matí d’activitats i conferències destinades a persones empresàries que busquen vendre la seva empresa i a emprenedors que busquen agafar el relleu d’un negoci que ja està en funcionament.

01/12/2022 10.30 h.

La Diputació de Barcelona acabarà el mandat amb un pressupost rècord per al 2023 que superarà els 1.200 milions d’euros

  • El 83% del pressupost va dirigit a actuacions adreçades als governs locals de la província i la seva ciutadania
  • La corporació preveu destinar 100 milions d’euros perquè els governs locals puguin pal·liar en els pressupostos l’increment de despeses i ampliar el nombre d’instal·lacions municipals que comptin amb energies renovables
     

24/11/2022 13.07 h.

La Diputació de Barcelona commemora els 20 anys de les oficines per inserir al mercat laboral persones amb trastorns de salut mental

L’impacte de les xarxes socials en la salut mental, tant des de l’experiència d’usuari, com des de la potencialitat de la tecnologia per ajudar les persones amb trastorns mentals centraran demà, 23 de novembre, la jornada commemorativa dels 20 anys de les Oficines Tècniques Laborals (OTL) de la Diputació de Barcelona, que treballen per inserir al mercat laboral ordinari persones amb algun trastorn de salut mental.

22/11/2022 13.00 h.

La Diputació presenta els pressupostos per al 2023, que es portaran a votació al ple d’aquest dijous

La presidenta de la Diputació, Núria Marín; la vicepresidenta segona, Carmela Fortuny; i el diputat de Recursos Humans, Hisenda i Serveis Interns, Carles Ruiz, presentaran, aquest dijous 24 de novembre a les 11:30h, el projecte de pressupostos de la Diputació de Barcelona que es portarà a votació al plenari que tindrà lloc mitja hora més tard. La roda de premsa i el ple tindran lloc al Paranimf de l’Escola Industrial de Barcelona.

22/11/2022 12.52 h.

La Diputació de Barcelona commemora els 20 anys de les oficines per inserir al mercat laboral persones amb trastorns de salut mental amb unes jornades que presidirà la reina Letizia

La Diputació de Barcelona celebra dimecres, 23 de novembre, a l’auditori del Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi de Llobregat, la jornada commemorativa dels 20 anys de les Oficines Tècniques Laborals (OTL) de la Diputació que treballen per inserir al mercat laboral ordinari persones amb algun trastorn de salut mental. Una Jornada que presidirà la reina Letizia i serà inaugurada, a les 11.00 h, per la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, l’alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret, i el director del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu (SJD), Enric Mangas.

18/11/2022 13.30 h.

Castellar del Vallès acull dissabte la festa de lliurament dels Premis de Prevenció d’Incendis Forestals 2022 de la Diputació de Barcelona

L’Auditori Miquel Pont de Castellar del Vallès acollirà aquest dissabte, 19 de novembre, la festa de lliurament dels Premis de Prevenció d’Incendis Forestals de la Diputació de Barcelona adreçat a reconèixer el treball de les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) de la província de Barcelona a través de diferents projectes presentats a la convocatòria.

17/11/2022 09.27 h.

Núria Marín rep a una delegació d’alcaldes i regidors de la província a l’estand de l’Smart City Expo

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, ha rebut una delegació d’alcaldes i regidors de la província a l’estand que la corporació té a l’Smart City Expo, que se celebra fins demà dijous al recinte Gran Via de la Fira de Barcelona. Ho ha fet acompanyada del diputat d’Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial, Marc Verdaguer.

16/11/2022 14.20 h.

S'estan mostrant 1 - 10 de 108 resultats.