Cerca avançada

Voleu refinar la vostra cerca de notícies? Empreu qualsevol combinació de criteris:S'estan mostrant 1 - 10 de 97 resultats.

Núria Marín atén el telèfon de la Marató

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, ha participat aquest diumenge a la tarda a la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio atenent les trucades per recaptar fons que permeti trencar el mur de la salut mental. Ho ha fet al recinte habilitat a la Fira de Barcelona.

19/12/2021 18.21 h.

La Diputació de Barcelona referma el seu compromís amb el sector de l’automoció amb la posada en marxa de plans d’acció comarcals

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, ha assegurat, aquest matí al Paranimf de l’Escola Industrial durant la presentació de l’estat del Projecte de Suport a l’Automoció d’aquesta corporació que «volem refermar el nostre compromís amb el sector de l’automòbil,  un sector vital pel territori, pel procés de reindustrialització i per a la reactivació social i econòmica de la nostra província». En aquest tema, ha dit, «tots remem en la mateixa direcció, i celebro que la Comissió Europea, el govern d’Espanya i el món local convergim en aquest esforç. Penso que també s’hi sumarà la Generalitat, que està impulsant el Pacte Nacional per a la Indústria, del que també ens agradaria formar part».

17/12/2021 13.00 h.

La Diputació de Barcelona reuneix el sector automobilístic per donar a conèixer el seu projecte de suport a l’automoció

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín; el secretari general d’Indústria i PIME del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, Raül Blanco i la diputada de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, Eva Menor, participen divendres al Paranimf de l’Escola Industrial a la presentació de l’estat del Projecte de Suport al Sector de l’Automoció, impulsat per la Diputació de Barcelona.

15/12/2021 10.45 h.

Núria Marín reivindica la necessitat de reformar l’actual sistema de finançament local

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, ha reclamat aquest divendres que es dugui a terme la reforma de l’actual marc normatiu sobre el finançament local. Ho ha fet durant la inauguració de la jornada ‘La reforma del sistema de finançament local’, que ha tingut lloc a l’Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona.

10/12/2021 11.23 h.

La Diputació de Barcelona inverteix 12 milions d’euros perquè tots els municipis de la província puguin fer front a l’emergència climàtica

A través del Programa sectorial d’actuacions per a fer front a l’emergència climàtica, que preveu ajuts pel 2022 i el 2023 a tots els ajuntaments de la província

Els municipis podran invertir en energia renovable i en millores de l’enllumenat públic i de la recollida selectiva de residus

09/12/2021 13.18 h.

Núria Marín inaugura aquest divendres la jornada ‘La reforma del sistema de finançament local’

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, inaugurarà aquest divendres la jornada ‘La reforma del sistema de finançament local’, que tindrà lloc a l’Espai Francesca Bonnemaison i començarà a tres quarts de deu del matí.

09/12/2021 11.07 h.

Presentació del programa d’actuacions de suport als municipis per a fer front a l’emergència climàtica

Dijous, 9 de desembre, a les 12 h., la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, acompanyada del diputat d’Acció Climàtica, Xesco Gomar, presentaran en roda de premsa el programa d’actuacions de la Diputació de Barcelona de suport als municipis per a fer front a l’emergència climàtica.

05/12/2021 10.00 h.

Núria Marín: «El repte de la igualtat de les dones i els homes supera les fronteres dels estats; és un repte comú, global»

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, ha recordat aquest dimecres que «el repte de la igualtat de les dones i els homes supera les fronteres dels estats; és un repte comú, global». Ho ha fet en el marc del seminari Equalmed que ha tingut lloc al Marroc amb assistència d’alcaldesses marroquines.

01/12/2021 13.19 h.

Núria Marín posa de manifest la «falta de personal format, preparat, per poder atendre totes les polítiques que són imprescindibles i necessàries»

La presidenta de la Diputació, Núria Marín, ha participat aquest dilluns a la primera sessió de les jornades “La CORH: treballant estratègicament per una ocupació pública innovadora”, organitzades per la corporació.

29/11/2021 15.51 h.

Núria Marín ressalta la necessitat de «mimar els nostres centres d’educació superior, els nostres laboratoris i espais d’investigació avançada, dotar-los de recursos suficients»

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, ha assegurat, aquest dilluns, que cal «mimar els nostres centres d’educació superior, els nostres laboratoris i espais d’investigació avançada, dotar-los de recursos suficients, fer-los atractius per al talent, aconseguir, en definitiva, que facin la seva feina amb èxit i que tothom en surti beneficiat». Ho ha dit durant la presentació  de la 3a Conferència Mundial d'Educació Superior (WHEC2022) que se celebrarà a Barcelona (Espanya), del 18 al 20 de maig del 2022, sota el lema “Reinventant l'Educació Superior per a un Futur Sostenible”.

29/11/2021 13.26 h.

S'estan mostrant 1 - 10 de 97 resultats.