Cerca avançada

Voleu refinar la vostra cerca de notícies? Empreu qualsevol combinació de criteris:S'estan mostrant 1 - 10 de 87 resultats.

La Diputació i l’Ajuntament de Barcelona signen un conveni de col·laboració institucional per finançar diferents projectes

  • Aquest acord, aprovat en el darrer ple de la Diputació, s’emmarca en la col·laboració habitual entre la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, i l’alcaldessa de l’Ajuntament de Barcelona, Ada Colau, han signat el conveni de col·laboració entre les dues institucions, com ja s’havia fet en anterior mandats. En aquest cas, l’acord aprovat en el darrer ple de la Diputació,  preveu destinar 50 milions d’euros al finançament d’infraestructures i equipaments públics de la ciutat de Barcelona.

29/12/2020 10.00 h.

Núria Marín: « Volem un turisme de qualitat, sostenible i intel·ligent i ho farem de la mà de la resta d’institucions»

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, ha assegurat, aquest matí, durant la roda de premsa amb el secretari d’Estat de Turisme, Fernando Valdés, que el «sector turístic és un dels més afectat per la crisi provocada per la Covid-19 i la nostra preocupació, com a Diputació, és com podem ajudar a la recuperació i reactivació econòmica d’un sector que és motor de riquesa a la província: suposa el 12% del PIB i uns 150.000 llocs de treball». En aquest sentit, «hem fer repensar – ha dit la presidenta – com ha d'evolucionar el sector turístic: volem un turisme de qualitat, sostenible i intel·ligent i ho farem de la mà de la resta d’Institucions per impulsar un nou model productiu».

04/12/2020 15.15 h.

Núria Marín: «Ara és el moment de continuar treballant plegats, no és el moment de retrets, és el moment de treballar: l’enemic és el virus»

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, ha assegurat aquest matí que «ara és el moment de continuar treballant plegats, no és el moment de retrets, és el moment de treballar: l’enemic és el virus», ha fet una crida a contenir les relacions socials per evitar la propagació de la pandèmia del coronavirus i ha reconegut que, per combatre l’actual situació, cal «treballar des de la col·lectivitat, des de les institucions, per fer que les dades millorin però el comportament personal també és imprescindible».

04/12/2020 09.37 h.

Núria Marín defensa una metròpoli “justa, cohesionada i sostenible” al 14è Consell General del Pla Estratègic Metropolità

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, ha assistit aquest dijous al 14è Consell General del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona. El Consell ha aprovat el full de ruta pels pròxims mesos, sota el títol “Barcelona Demà. Compromís Metropolità 2030”, amb els principals reptes de la regió metropolitana per al 2021.

03/12/2020 18.38 h.

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, i el Secretari d’Estat de Turisme, Fernando Valdés, explicaran les mesures de reactivació del sector turístic d’ambdues institucions, davant la crisi ocasionada per la Covid-19

Aquest divendres, a les 13 h, la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, i el secretari d’Estat de Turisme del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme del Govern espanyol, Fernando Valdés, explicaran, en roda de premsa a través de la plataforma Zoom, quina és l'estratègia i les mesures, en matèria de turisme, de la Diputació de Barcelona i el Govern espanyol per fer front a la crisi ocasionada per la Covid-19.

02/12/2020 16.00 h.

Núria Marín: «El més intel·ligent en aquest moment és sumar, escoltar tothom i intentar fer governs estables, sòlids i que posin al centre la reactivació econòmica i social»

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, reclama que «el més intel·ligent en aquest moment és sumar, escoltar tothom i intentar fer governs estables, sòlids i que posin al centre la reactivació econòmica i social, que és el que en definitiva el que la ciutadania reclama». Ho ha fet en una entrevista aquest matí a La Xarxa.

01/12/2020 10.52 h.

Núria Marín: «La Diputació de Barcelona referma el seu compromís d’aprofundir el projecte de les Ciutats Educadores en els municipis de la província»

  • Durant la jornada: Ciutats Educadores. 30 anys de compromís municipal amb l’educació

 

«Avui, al començar aquesta jornada que és commemorativa però alhora de treball, la Diputació de Barcelona vol refermar el seu compromís d’aprofundir el projecte de les Ciutats Educadores en els municipis de la província». Així s’ha expressat la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marin, durant la celebració aquest matí de la jornada telemàtica “Ciutats Educadores: 30 anys de compromís municipal amb l’educació”, organitzada per la corporació.

30/11/2020 12.47 h.

Núria Marín reivindica presència del món local «a la sala de màquines de la reactivació social i econòmica de la Unió Europea»

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, reclama que els governs locals han d’estar «a la sala de màquines de la reactivació social i econòmica de la Unió Europea», ara que ja hi ha «un pla de recuperació 2021-2027 i la iniciativa Next Generation EU, fruit de l’acord dels caps d’Estat i de Govern».

30/11/2020 10.31 h.

La Diputació de Barcelona aprova un pressupost de més de 1.000 milions d’euros per reforçar els ajuntaments davant la crisi econòmica i social

  • El ple d’aquest dijous ha aprovat de forma inicial un pressupost de 965 milions d’euros, que es complementa amb una partida addicional de més de 40 milions d’euros provinent del romanent líquid de tresoreria

 

  • La presidenta Núria Marín recorda que «és un pressupost que malgrat estar en un context molt difícil i molt complicat ens ha permès, també, innovar en les polítiques» i «que està orientat per la sortida social de la crisi»

 

  • El 80% del pressupost va destinat directament als ajuntaments i als ciutadans, a través d’ajuts econòmics i suport tècnic

 

  • El principal objectiu és que tots els municipis de la província puguin sortir el més aviat possible de la crisi provocada per la COVID-19, amb mesures per a la reactivació econòmica i la reconstrucció social

 

26/11/2020 17.45 h.

Jornada: "Ciutats Educadores: 30 anys de compromís municipal amb l'educació"

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Nuria Marín, participarà el proper dilluns, 30 de novembre, a les 10h, a la Jornada "Ciutats Educadores: 30 anys de compromís municipal amb l'educació".

25/11/2020 13.16 h.

S'estan mostrant 1 - 10 de 87 resultats.