Cerca avançada

Voleu refinar la vostra cerca de notícies? Empreu qualsevol combinació de criteris:S'estan mostrant 1 - 10 de 30 resultats.

La Diputació de Barcelona aprova la nova organització per al mandat 2023-2027

  • El govern estarà format per 14 àrees i 7 vicepresidències, que són per Marta Farrés, Dionís Guiteras, Candela López, Marc Castells, Eva Baró, Maria Eugènia Gay i Josep Triadó
  • En el ple extraordinari d’aquest dimecres també s’han donat a conèixer els presidents i portaveus dels 9 grups polítics amb representació a la corporació 

26/07/2023 13.43 h.

Marta Farrés, Maria Eugènia Gay, Candela López i Marc Castells ocuparan les vicepresidències de la Diputació de Barcelona

Aquesta tarda s’ha signat el decret de nomenament per designar qui ocuparà les quatre vicepresidències de la corporació.

14/07/2023 16.48 h.

Lluïsa Moret assumeix la presidència de la Diputació «amb humilitat, però també amb convicció, orgull i il·lusió»

  • La nova presidenta assegura que el seu mandat servirà «per reforçar l’essència municipalista de la Diputació de Barcelona, que és la d’estar sempre al servei dels pobles i ciutats»
  • Assumeix el llegat de Conesa i Marín «per continuar treballant a favor de la igualtat efectiva entre dones i homes»

13/07/2023 14.26 h.

Lluïsa Moret, proclamada nova presidenta de la Diputació de Barcelona

L’alcaldessa de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret Sabidó, ha estat elegida aquest dijous com a nova presidenta de la Diputació de Barcelona. Moret ha estat escollida en segona votació amb el suport de 25 diputats.

13/07/2023 13.20 h.

Núria Marín s’acomiada de la presidència de la Diputació assegurant que «malgrat les diferències, les ideologies i la diversitat de parers, ha estat un plaer i un honor compartir aquests anys que no han estat fàcils»

La presidenta de la Diputació, Núria Marín, ha assegurat aquest dilluns que «malgrat les diferències, les ideologies i la diversitat de parers, sempre ha estat un plaer i un honor compartir aquests anys que no han estat fàcils». Ho ha dit durant la intervenció que ha fet a l’últim ple d’aquest mandat, on s’ha acomiadat de la presidència de la corporació.

10/07/2023 14.04 h.

Ple de constitució de la Diputació de Barcelona

El dijous 13 de juliol, a les 12 del migdia, se celebrarà el ple de constitució de la Diputació de Barcelona al Paranimf de l’Escola Industrial (Carrer del Comte d'Urgell, 187. Barcelona).

06/07/2023 12.30 h.

La Diputació referma la seva vocació europeista i el compromís en donar un nou impuls a la democràcia a Europa i al foment de la pau al món

El ple de la Diputació d’aquest mes d’abril ha començat amb la lectura, per part de la vicepresidenta primera, Lluïsa Moret, de la declaració institucional amb motiu del dia d’Europa, que se celebrarà el proper 9 de maig. Així, la corporació ha refermat «la seva vocació europeista, reivindica una política de cohesió sòlida com a element central de la Unió Europea, i manifesta el seu compromís, compartit amb les institucions europees, en donar un nou impuls a la democràcia a Europa i al foment de la pau al món».

27/04/2023 16.19 h.

La Diputació destina 2,95 milions d’euros als governs locals per fomentar el benestar emocional per a la infància i l’adolescència

El ple de la Diputació de Barcelona ha aprovat, aquest dijous, destinar 2,95 milions d’euros pel benestar emocional per a la infància i l’adolescència, per tal que els municipis puguin mantenir les acciones relacionades en aquest àmbit dutes a terme durant l’any passat, a més de reforçar actuacions realitzades per part dels governs locals.

30/03/2023 13.04 h.

Aquest dijous, ple ordinari del mes de març

La Diputació de Barcelona celebrarà aquest dijous, 30 de març, al Paranimf de l’Escola Industrial, el ple d’aquest mes. Començarà a les 12 del migdia i es podrà seguir en directe a través de www.diba.cat i des de youtube. Podeu consultar l'ordre del dia clicant aquí.

29/03/2023 15.38 h.

La Diputació de Barcelona s’uneix a la campanya mundial de la CGLU en defensa dels drets humans

  • La corporació manifesta el suport en defensa dels drets de les persones que pateixen acondroplàsia i altres displàsies esquelètiques amb nanisme

26/01/2023 13.43 h.

S'estan mostrant 1 - 10 de 30 resultats.