Butlletins i revistes electrònics

Subscriviu-vos als butlletins digitals de la Diputació de Barcelona i estareu informats de l'actualitat que duu a terme en els àmbits de la seva competència.

#Internacionaldiba

Butlletí que aposta per oferir informació transversal sobre les relacions internacionals. Incorpora notícies, convocatòries i partenariats, bones pràctiques i eines de suport per a tècnics i decisors polítics que treballen en aquest àmbit.

Subscripció

Afinem la llengua [butlletí intern]

El butlletí «Afinem la llengua» és un recull mensual de les novetats que elabora la Unitat Lingüística de la Diputació de Barcelona.

Subscripció

@AjuntamentsDIBA. Butlletí del Servei de Premsa, Publicitat i Xarxes socials

Butlletí d’actualitat del Servei de Premsa, Publicitat i Xarxes Socials de la Diputació de Barcelona especialment adreçat a personal responsable de la comunicació local als municipis de la província. Informes, terminis a recursos, esdeveniments, dades d’interès, campanyes institucionals, etc.

Subscripció

Benest@r 

Espai de referència del treball que des dels ens locals s'està duent a terme en l'àmbit dels serveis socials.

Subscripció

Butlletí de Novetats del Centre de Documentació

El butlletí del Centre de Documentació de l'Àrea d'Atenció a les Persones és una eina transversal per informar del fons existent, dels nous documents adquirits i de les activitats que es desenvoluparan en aquest espai.

Subscripció

Igualtat i Ciutadania 

Notícies, actes més destacats de l'agenda, cursos amb termini d'inscripció oberta i altra informació que pot ser de l'interès en l'àmbit de les polítiques d'igualtat i ciutadania.

Subscripció

@Joventut

Novetats de l’Oficina del Pla Jove, els recursos per donar suport als ens locals, oferta formativa per a personal electe i professionals de serveis locals de joventut, informació en detall de l’Oficina, recursos mensuals per treballar amb joves en relació a la commemoració de jornades internacionals, i esdeveniments de l'interès per a tots i totes.

Subscripció

Servei Local de Teleassistència

Novetats a l'entorn de la gestió, la tecnologia, els procediments o projectes innovadors del Servei Local de Teleassistència.

Subscripció

e-comerç

Butlletí d'informació sobre allò que ha fet o farà la Diputació i els municipis integrats a la Xarxa Barcelona Municipis de Qualitat en matèria de comerç.

Subscripció

L'Aparador

Butlletí electrònic mensual sobre temes de defensa dels consumidors i usuaris.

Subscripció

Info Cultura

L'Info Cultura és el butlletí digital setmanal de l'Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona que recull les informacions referents als programes sobre patrimoni cultural, difusió artística, estudis i recursos culturals, cultura popular i tradicional, la Xarxa de Biblioteques Municipals i el Palau Güell. 

Subscripció

Bcn science corner

Butlletí mensual de notícies, informacions i recursos per tractar aspectes diferents de la cultura científica a les ciutats i al territori.

Subscripció

Bibliosfera

Recull les novetats i informacions de les biblioteques i d'allò que les envolta.

Subscripció

Butlletins de la Biblioteca Virtual

Per als ususaris de la Xarxa de Biblioteques Municipals amb carnet, aquest butlletí informa de les activitats, novetats o els avantatges culturals associades al carnet. També hi ha la possibilitat de subscriure's a butlletins temàtics sobre novel·la, cinema, música, còmics, arts escèniques, turisme i temàtica infantil.

Subscripció

Treball, Talent i Tecnologia

Aquest butlletí sobre Treball, Talent i Tecnologia vol ser un canal de comunicació enfocat a donar a conèixer l’activitat dels projectes territorials que s’estan desenvolupant en el marc d’aquesta iniciativa de la Diputació de Barcelona, oferir informació útil per a la ciutadania, empreses i governs locals i, a més, reflexionar sobre temes d’actualitat de promoció econòmica i d’ocupació en l'àmbit local. Us animem a participar-hi.

Subscripció

e-conomies locals

Economies Locals és el mitjà a través del qual la Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació comparteix, en format informatiu, l'actualitat més destacada entorn les línies de treball i projectes pel desenvolupament econòmic dels territoris de la demarcació de Barcelona, bones pràctiques i material recomanable.

Subscripció

e-industria

Els mitjans tecnològics donen oportunitats fins ara impensables d’enfortir la col·laboració publicoprivada i per això volem impulsar, mitjançant un espai de relació i comunicació àgil i directa com és aquest butlletí, una nova manera d’apropar tant a la comunitat implicada en el desenvolupament del POIL com a totes les persones que vulguin estar connectades i participar de l’experiència de fer xarxa per estar informades.

Subscripció

educ@diba

Novetats i activitats a l'entorn de les polítiques educatives locals.

Subscripció

Connectem amb l'Esport

Informació adreçada als agents esportius locals de la província de Barcelona sobre actuacions relatives a les activitats esportives, als equipaments esportius i a les accions formatives i de recerca que compten amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Subscripció

In-Forma

In-Forma és una revista electrònica impulsada per la Direcció de Serveis de Formació, un àmbit funcional adscrit a l'Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial de la Diputació de Barcelona.

In-Forma recull periòdicament les principals novetats de l'àmbit de formació.

Subscripció

Innov@diba

Obrim un nou canal de comunicació. Butlletí de l'Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial.

Subscripció

Transparència i govern obert

Butlletí sobre transparència i govern obert del Gabinet d'Innovació Digital, de l'Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial.

Subscripció

e-ambient

Informació de les activitats i novetats que es van produint a l'entorn del medi ambient.

Subscripció

Sostenible

Novetats generades al món local català respecte a la sostenibilitat, tot tenint cura de destacar les principals polítiques aplicades pel govern català, estatal i europeu

Subscripció

Centre d'Estudis del Mar

Agenda d'activitats del Centre d'Estudis del Mar (CEM).

Subscripció

espais@lut 

Informació, experiències i recursos entre les persones que treballen en matèria de salut a l'administració local.

Subscripció

BCN Smart Rural

Recull periòdic de les principals novetats de BCN Smart Rural, l'estratègia de la Diputació de Barcelona per transformar el sector agroalimentari de la demarcació. 

Subscripció

Gaudim als Parcs

Difon les activitats que s'organitzen als parcs de la Xarxa de Parcs Naturals. És d’emissió setmanal.

Subscripció

L'Informatiu dels Parcs 

Recull de les notícies sobre la gestió dels espais naturals, la conservació, l'ús públic, l'educació ambiental, el desenvolupament econòmic i el planejament. És d’emissió quinzenal.

Subscripció

Life Tritó Montseny

Difon els continguts del projecte europeu Life Tritó Montseny. És d'emissió trimestral i s'edita en català, castellà i anglès.

Subscripció

Habitatge, Urbanisme i Activitats

Butlletí de divulgació del suport que des de la Diputació de Barcelona es va prestant als municipis en el camp de l'habitatge, l'urbanisme i la gestió de les activitats.

Subscripció

Territori i ciutat

El butlletí dona resposta a les necessitats d'informació dels gestors territorials. Actua com a plataforma de difusió de notícies i temes d'interès comú; i fomenta l'intercanvi d'informació entre els professionals relacionats amb la gestió de serveis territorials.

Subscripció

Carreteres Locals i Mobilitat

Butlletí mensual que recull els principals continguts que s'incorporen a la pàgina web de la Xarxa Mobal.

BCN+ Molt Més Que Un Cap de Setmana

Espai d'informació turística amb una agenda amb propostes, esdeveniments per a grans i petits i amb tot allò que pugui ser útil per gaudir del turisme a la província de Barcelona.

Subscripció