Descarregar audió: Les eleccions municipals

Les eleccions municipals

El pròxim 28 de maig se celebren les eleccions municipals als 311 ajuntaments de la província de Barcelona. També canviaran la composició de la Diputació. Com?

04:58

Descarregar audió: Dia del Consumidor

Dia del Consumidor

Són segures les operacions amb criptomonedes? I les aplicacions del banc al mòbil? Repassem els principals consells per un consum responsable i amb garanties.

27:44

Descarregar audió: 50 anys del Parc de Sant Llorenç

50 anys del Parc de Sant Llorenç

Commemorem el 50è aniversari de la creació del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, el primer parc natural protegit de l’estat espanyol.

16:46

Descarregar audió: Estalviem aigua

Estalviem aigua

Quines accions quotidianes ens poden ajudar a fer un consum responsable de l’aigua? Som realment conscients de la situació climàtica? Consells bàsics per l’estalvi d’aigua domèstica

14:54

Descarregar audió: CIDOEmpreses

CIDOEmpreses

Tens una empresa i vols saber a quins ajuts públics pots optar? O si alguna administració pública necessita els teus serveis? Apunta’t al CIDOEmpreses del Cercador d’Informació i Documentació Oficials de la Diputació de Barcelona i rebràs alertes personalitzades.

08:15

Descarregar audió: CIDOPersones

CIDOPersones

Vols rebre una alerta quan alguna administració pública tingui una feina per a tu? O quan s’obri el termini per demanar la subvenció que necessites? És possible gràcies a CIDOPersones, un servei del Cercador d’Informació i Documentació Oficials de la Diputació de Barcelona.

08:38

Descarregar audió: 200 anys de progrés municipal

200 anys de progrés municipal

La Diputació de Barcelona commemora el 200è aniversari de la seva constitució. Un bicentenari per posar en valor la seva trajectòria, essencial per entendre la història del nostre país, i també per projectar el seu futur a partir de les necessitats i reptes de la nostra societat.

10:25

Descarregar audió: Ajuntaments i Diputació. L’aliança guanyadora

Ajuntaments i Diputació. L’aliança guanyadora

La presidenta Núria Marín reuneix al Paranimf de l’Escola Industrial els ajuntaments de la província en la jornada “Ajuntaments i Diputació. L’aliança guanyadora”. Una aliança de progrés per a les ciutadanes i els ciutadans de la província i vital perquè el ajuntaments tirin endavant.

12:21

Descarregar audió: La Diputació, pionera en el tractament d’addiccions. 40 anys del Centre SPOTT

La Diputació, pionera en el tractament d’addiccions. 40 anys del Centre SPOTT

Per què enganxen, els videojocs? I les xarxes socials? Com podem prevenir i tractar les addiccions entre els adolescents? El Centre SPOTT de la Diputació, el primer centre d’atenció a les addiccions de tot l’Estat, commemora 40 anys oferint atenció gratuïta i especialitzada a adolescents, joves i les seves famílies per prevenir el consum de drogues i l’ús problemàtic de pantalles.

10:22

Descarregar audió: Audiència Memorial. Sabadell, febrer de 2022

Audiència Memorial. Sabadell, febrer de 2022

Una dotzena de sabadellencs i sabadellenques comparteixen les seves vivències personals i familiars durant a Guerra Civil i el franquisme, a Sabadell, dins de l’acte Audiència Memorial. Fer memòria per conèixer aquells fets i posar-los en valor. Un acte de recuperació i reparació organitzat per l’Ajuntament de Sabadell i la Diputació de Barcelona.

20:50

Descarregar audió: Incendi de l'Anoia

Incendi de l'Anoia

La Diputació ajudarà els municipis afectats per l'incendi a l'Anoia.

06:23

Descarregar audió: Pla Resiliència Local

Pla Resiliència Local

Pla Resiliència Local.

16:05

S'estan mostrant 1 - 12 de 19 resultats.