Publicacions

 

El Pla estratègic d'implementació de l'Agenda 2030 a la Diputació de Barcelona 2021-2030 (EstratègiA2030) és el full de ruta pel període 2021-2030 que orienta el procés d’implementació de l’Agenda 2030 a la Diputació de Barcelona. Un Instrument que ordena, tant a nivell estratègic com a nivell operatiu, les principals actuacions i polítiques que s’impulsaran per donar resposta a l’Agenda 2030.


Pla estratègic_Diputació de Barcelona               

La Guia per a l’impuls dels ODS com a agenda transversal per a alinear les polítiques locals de reconstrucció post COVID-19,  la podeu descarregar en resum presentació i en publicació sencera:

 Guia edició resum        Guia_edició completa

La Guia pràctica per elaborar una Agenda 2030 local s'ha elaborat de manera coordinada amb la resta dels recursos i està encaminada, principalment, a facilitar la implantació efectiva de l'Agenda 2030 en els ens locals.

Conegueu els 17 ODS de l’Agenda 2030 i l’important paper que els governs locals i la ciutadania han de jugar per implementar-la. Aquest document aporta alguns recursos i eines que poden ajudar en l’assoliment dels ODS i dona idees a la ciutadania perquè s’hi impliquin.