Els grups polítics de la Diputació de Barcelona

Aquest és l'espai que la Diputació cedeix als diferents grups per tal que publiquin informació i opinions. D'aquesta manera volem contribuir a fer visible i posar en valor la tasca que duen a terme els grups polítics dins la institució.

Les opinions publicades en aquest espai no han estat sotmeses a revisió ni edició. Expressen les opinions dels seus autors i no responen a la posició institucional de la corporació.

Mandat 2023-2027

Els resultats de les eleccions municipals del 28 de maig de 2023 configuren la composició actual del Ple, de 51 diputats, en el qual tenen representació diversos grups polítics: 

Comparativa eleccions 2019 i 2023
 

Mocions i intervencions al Ple

Podeu consultar les mocions dels grups polítics presentades al Ple en aquest apartat del portal de Transparència.

També podeu escoltar les intervencions dels diputats dels diferents grups durant les sessions del Ple celebrades en aquest mandat al nostre canal de YouTube.

Us recordem que és possible seguir en directe el Ple, que es convoca habitualment el darrer dijous de cada mes, des del nostre portal.

 

Per saber-ne més

Òrgans de govern

Portal de Transparència

 

Accés als grups polítics

Per facilitar la comunicació amb els ciutadans, cada grup polític disposa d'un espai web informatiu on també podeu trobar les seves dades de contacte: