Els grups polítics de la Diputació de Barcelona

Aquest és l'espai que la Diputació cedeix als diferents grups per tal que publiquin informació i opinions. D'aquesta manera volem contribuir a visibilitzar i fer valer la tasca que porten a terme els grups polítics dins la institució.

Les opinions publicades en aquest espai no han estat sotmeses a revisió ni edició. Expressen les opinions dels seus autors i no responen a la posició institucional de la corporació
.

Mandat 2019-2023

Els resultats de les eleccions municipals del 26 de maig de 2019 configuren la composició actual del Ple, de 51 diputats, en el qual tenen representació 7 grups polítics: 

Comparativa eleccions 2015 i 2019
.

Mocions i intervencions al Ple

Podeu consultar les mocions dels grups polítics presentades al Ple en aquest apartat del portal de Transparència.

També podeu escoltar les intervencions dels diputats dels diferents grups durant les sessions del Ple celebrades en aquest mandat al nostre canal de YouTube.

Us recordem que és possible seguir en directe el Ple, que es convoca habitualment el darrer dijous de cada mes, des del nostre portal.

Per saber-ne més:

Òrgans de govern

Portal de Transparència

Accés als grups polítics

Per tal de facilitar la comunicació del ciutadà amb els grups polítics de la Diputació de Barcelona, a continuació relacionem els webs i les xarxes socials de contacte de cada grup.

 

GRUP POLÍTIC ACCÉS AL WEB XARXES SOCIALS 
PSC-CP Web corporativa Twitter
ERC-AM Web corporativa Twitter
JUNTS Web corporativa Twitter
ECG Web corporativa Twitter
Ciutadans-CS Web corporativa Twitter
PP Web corporativa Twitter
Tot per Terrassa Web corporativa Twitter