Formació directiva

Ets un directiu o comandament d'un ens local i vols continuar desenvolupant els teus coneixements, habilitats i/o actituds? Posem a a la teva disposició diferents tipologies d'aprenentatge:

Accions formatives i recursos

A partir de l'itinerari dissenyat per a cada lloc de treball es mostren les accions formatives i els recursos per competències professionals. Consulta'ls

Cicle de converses directives

És un cicle adreçat al personal directiu i de comandament i es va iniciar al mes de setembre de 2020. Aquest cicle té com a objectiu reflexionar sobre temes emergents i aspectes clau per a la gestió en el context de turbulències i canvis en què estem immersos.

Autoaprenentatge guiat

S'ha activat una plataforma d'aprenentatge en línia des de la qual el personal directiu de la corporació pot accedir de manera il·limitada a prop de 80 cursos durant un any. Són cursos de curta durada, permanentment actualitzats, sobre diferents àmbits de coneixement i que es poden realitzar de manera autònoma: des d'on (mòbil, tauleta o ordinador) i quan vulgueu.

 

Trucs del teletreball

És un recull de recursos autoformatius on es mostren aspectes clau, tips, trucs, etc. per teletreballar amb èxit. Trobareu diferents formats com videopíndoles, manuals, síntesi de formació, sessions de videoformació, etc. Consulta'ls