Estand de "Barcelona és molt més" a l'Illa Diagonal, per promocionar l’oferta enoturística de les comarques de Barcelona. Foto: Diputació de Barcelona

18/09/2023 14:00 h

Turisme

La Diputació dona a conèixer, a l'Illa Diagonal de Barcelona, l’enoturisme de la província

Donar a conèixer als visitants l’enoturisme de la província, aquest és l'objectiu de Barcelona és molt més que, del 18 al 23 de setembre, tindrà un estand al centre comercial de l'Illa Diagonal de Barcelona, amb un munt d'activitats, com ara taula d’olors, construccions infantils, photocall i sortejos.

Les activitats permetran descobrir les denominacions d’origen de la província DO PenedèsDO Alella i DO Pla de Bages; el territori, els paisatges, el patrimoni, els cellers i els productes enoturístics disponibles molt a prop de Barcelona.

L’espai inclou un photocall amb imatges de vinyes, on el públic es podrà fer una fotografia i endur-se-la impresa; una taula de puzles on els menuts descobriran què són les tines de pedra seca del Bages i altres elements enoturístics; una taula digital informativa amb la qual els visitants podran interactuar i endur-se una postal de record, i una taula dels olors on olorar els diferents matisos dels vins de la província. El dissabte 23 a les 18h, la sommelier Anna Vicens farà una activitat guiada en aquesta taula d’olors, oberta a tothom. A més, durant tota la setmana els interessats podran omplir una butlleta per participar en el sorteig de tres experiències enoturístiques a la província de Barcelona per a dues persones.

En paral·lel, alguns influencers han recorregut aquests dies els territoris del vi de les comarques de Barcelona i explicaran les seves experiències en les seves xarxes socials; en concret, Mireya Rodríguez (@liliandherband) ha visitat la zona de la DO Alella; David Janer i  El Mundo en mis pies explicaran la seva experiència al Penedès, i BCNGourmet a la zona del Bages.

Més informació sobre enoturisme a les comarques de Barcelona al blog de Barcelona és molt més.

Aquesta acció de la Diputació de Barcelona respon als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 8 “Treball digne i creixement econòmic” i número 11 “Ciutats i comunitats sostenibles”. Els 17 ODS van ser proclamats per l’Assemblea General de Nacions Unides el 25 de setembre de 2015 i formen part de l’agenda global per a 2030. La Diputació de Barcelona n’assumeix el compliment i desplega la seva acció de suport als governs locals de la província d’acord amb aquests ODS.

Comparteix