Novetats i agenda del grup ECP-C

 

En Comú Guanyem demana l’assignació del 25% del pressupost autonòmic de salut a l’Atenció Primària

27/10/2022 18:14 h.

. La salut s’ha convertit en una de les principals preocupacions de la població

 

En Comú Guanyem sol·licita que el Govern de la Generalitat de Catalunya faci una aposta decidida per la Formació Professional

01/10/2022 12:01 h.

El ple de la Diputació de Barcelona celebrat el 29 de setembre s’ha iniciat donant lectura a la declaració institucional en suport del món rural i del seu desenvolupament i a la declaració per garantir el dret a ingressos per a una vida digna als nostres pobles i ciutats.

 

En Comú Guanyem reclama al Govern de l’Estat la suspensió de les regles fiscals per als anys 2023 i 2024

01/07/2022 17:44 h.

El Ple ha aprovat una moció presentada pel Grup d’En Comú Guanyem reclamant al Govern de l’Estat la suspensió de les regles fiscals per als anys 2023 i 2024 de manera que els Ajuntaments puguin seguir donant resposta a la ciutadania en la situació d’emergència extraordinària que està patint el nostre país. Una situació que s’ha vist agreujada per la invasió militar de Rusia a Ucraïna.

 

Representants municipals d'Esquerra Unida, Podem i Comuns exigeixen complir la reforma de les administracions locals i demanen descentralitzar els fons europeus de les CCAA per poder respondre a les necessitats ciutadanes

05/05/2022 11:35 h.

Amb el focus en la necessitat de descentralitzar el finançament perquè els recursos econòmics arribin als municipis han arrencat les Jornades Municipalistes a Brussel·les, organitzades per Esquerra Unida en què han participat representants d'IU, Podem i Comuns a la FEMP. Durant la trobada, s'ha assenyalat el marc en què la força municipalista ha de construir la seva agenda per respondre al context actual ia les crisis a què s'estan enfrontant els ciutadans, com a feina prèvia a les properes eleccions municipals.

 

El ple de la Diputació dona suport al dret d'autodeterminació del Poble Sahraui a proposta del Grup d'En Comú Guanyem

En Comú Guanyem al Plenari

29/04/2022 11:30 h.

El ple de la Diputació de Barcelona celebrat el 28 d’abril ha aprovat una moció presentada pel Grup d’En Comú Guanyem en suport al dret d’autodeterminació del poble sahrauí després que el passat 18 de març el president del Govern Espanyol, Pedro Sánchez, enviés una carta dirigida al Rei Mohamed VI mostrant el seu suport al pla d'autonomia presentat pel Marroc l'any 2007 i abandonant la posició neutral respecte el conflicte al Sàhara Occidental.

 

S'estan mostrant 1 - 5 de 20 resultats.