Oficina Tècnica d'Internet

Dades de contacte

Jorge Martínez de Morentin López

Cap de l'Oficina Jorge Martínez de Morentin López

Pg. de la Vall d'Hebron, 171

Recinte Mundet - Edifici Migjorn, planta baixa

08035 Barcelona

Telèfon: 934 722 120

e-mail: ot.internet@diba.cat

Web

Funcions

L'Oficina Tècnica d'Internet (OTI) té com a missió potenciar les plataformes web corporatives com a eines d'informació, comunicació i treball de la Diputació. Més concretament, les activitats de l'Oficina se centren a:

- Donar el suport necessari en la utilització dels canals Internet / Intranet als responsables de comunicació de la informació corporativa. Això dóna lloc a tasques de:

 • Anàlisi, desenvolupament, posada en marxa i manteniment de projectes web.
 • Assessorament tècnic en la definició de solucions a necessitats concretes.
 • Formació i suport als referents de les àrees en les tasques descentralitzades d’actualització dels continguts.
 • Suport als referents de les àrees en les tasques descentralitzades d’analítica web.
 • Crear i assessorar el disseny gràfic dels continguts web, en consonància amb els criteris generals definits per la pròpia corporació.
 • Mantenir dominis i subdominis corporatius. 

- Detectar necessitats comunes, desenvolupar i posar en marxa solucions i productes que serveixen d'estàndard per a la corporació en la difusió comunicativa (butlletins, notificacions, formularis,...).

- Definir estàndards corporatius vinculats a les tecnologies web (imatge gràfica dels portals, formats, solucions de mobilitat,...)

- Assessorar i implantar en projectes de treball col·laboratius mitjançant l'eina de comunitats virtuals, així com la seva evolució contínua.

- Implementar solucions corporatives en matèria de govern obert (dades obertes, transparència, processos participatius, plans d'actuació de mandat). 

- Definir estàndards corporatius i implementar tecnològicament solucions de Business Intelligence.

Amb el nomenament de l’OTI com a URA (Unitat Responsable d’Accessibilitat) de la corporació, l’oficina té la missió de vetllar pel compliment del Real Decret 1112/2018, de 7 de setembre, sobre accessibilitat dels llocs web i aplicacions per a dispositius mòbils del sector públic, i servir d’enllaç amb l’Observatori d’Accessibilitat Web del Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital.
 

Comunitats de pràctiques

 • Comunitat Punt web Comunitat virtual per als editors de webs corporatius i altres productes de comunicació digital.
 • Comunitat de la Direcció de Serveis de Tecnologies i Sistemes Corporatius (DSTSC) Comunitat de treball col·laboratiu per als projectes transversals de la Direcció.
 • Comunitat de Govern Obert és un canal de comunicació al servei de treballadors, professionals, experts i persones interessades en general, per tal de compartir coneixement i evolucionar com a nou model de governança.
 • Dinamitzadors de comunitats Diba és un espai de treball i col·laboració per als gestors de comunitats de la Diputació. L'objectiu és conèixer i difondre les millors pràctiques en aquest àmbit, intercanviar informació útil i tenir un retorn sobre l'ús de la plataforma que ens permeti perfeccionar-la.

Altres directoris

Registre General

Model de sol·licitud / instància

 • Edifici Can Serra  Edifici Can Serra

  Rambla de Catalunya, 126

  08008 Barcelona
 • Horari: de 10 h a 13 h, de dilluns a divendres
 • Per a qualsevol dubte, truqueu al 934 022 113