Josep-Ramon Mut i Bosque, nou president delegat de l’Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública de la Diputació de Barcelona

19/09/2023 11:30 h.

Josep-Ramon Mut i Bosque és el nou president delegat de l’Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública de la Diputació de Barcelona, pel mandat  2023 – 2027. Va néixer l’any 1982 a Barcelona i és regidor de Cervelló. Es va llicenciar en Dret a la Universitat de Barcelona (UB), amb un Màster en Dret Públic : “Estudis avançats de l’ordenació juridicoadministrativa del territori i del mercat”.

 • Olga Serra Luque, nova diputada delegada de Comerç i Consum de la Diputació de Barcelona

  19/09/2023 11:28 h.

  Olga Serra Luque és la nova diputada delegada de Comerç i Consum de la Diputació de Barcelona, pel mandat  2023 – 2027. Va néixer l’any 1974 a Terrassa i és 1a tinent d’alcaldia de Vacarisses. Es va llicenciar en Psicologia a la Universitat UAB, amb més de 15 anys d’experiència en l’àmbit dels recursos humans, en recerca de feina, formació, etc.

   
 • Guia per a electes: “La regidoria de consum”

  29/08/2023 12:54 h.

  L'objectiu prioritari d’aquest recurs en línia, és dotar d’eines i coneixements a aquelles persones que han d’assumir la responsabilitat de les polítiques de consum com a electes locals  i ajudar a establir en els municipis polítiques de consum que responguin a les necessitats actuals de la ciutadania, intel·ligents i eficaces, tant en benefici dels consumidors i les consumidores com dels equips tècnics que les han de portar a terme.

  Manual en línia

   
 • Les UMIC visitaran el pròxim mes de setembre 68 municipis

  16/08/2023 13:00 h.

  Les Unitats Mòbils d’Informació al Consumidor (UMIC) de la Diputació de Barcelona continuen facilitant assistència personalitzada en aquelles poblacions on no hi ha un servei municipal específic de consum. Gràcies a les UMIC, els ciutadans de la província poden conèixer i exercir, des de la proximitat, els seus drets com a persones consumidores. Durant el mes de setembre, els veïns i veïnes de 68 municipis podran presentar-hi les seves consultes i reclamacions gratuïtament.

   
 • Resolució de litigis en línia

  26/07/2023 10:14 h.

  El Centre Europeu del Consumidor a Espanya publica un nou fullet sobre la Plataforma de Resolució de Litigis en Línia (RLL) amb l'objectiu de donar a conèixer i promocionar el recurs com una forma fàcil, ràpida i barata de resoldre reclamacions entre consumidors i botigues en línia.

   

S'estan mostrant 1 - 5 de 169 resultats.