Diputació de Barcelona

La Llibreria de la Diputació

La Llibreria de la Diputació, especialitzada en Administració pública, és un referent en aquesta matèria a la ciutat de Barcelona i a tot l’Estat espanyol.

Situada a l’avinguda Diagonal hi trobareu llibres tècnics i de divulgació, especialment publicacions de gestió dels diferents àmbits de l’Administració pública que abasten temàtiques com ara Administració local, benestar i ciutadania, cultura, economia i treball, educació, esports, medi ambient, salut pública, territori i parcs naturals, turisme, urbanisme i habitatge, etc. Dins d’aquestes publicacions hi trobareu tots els llibres editats per la Diputació de Barcelona.

La Llibreria ofereix també una extensa selecció de temaris per preparar oposicions, altres llibres editats per administracions públiques d’arreu de l’Estat espanyol, de temàtiques tan diverses com catàlegs d’exposicions i de museus, teatre, arquitectura, parcs naturals, cultura, art, etc.

El fons conté, a més, un catàleg extens i únic de llibres del món local que donen a conèixer els nostres pobles, les seves tradicions, costums, història, aspectes naturals i altres curiositats.

A més de la venda directa, la Llibreria disposa d’un web per poder fer consultes, informar-se de les novetats, fer compres en línia, seguir les recomanacions, veure els bibliotràilers i crear un compte d’usuari per fer compres en línia amb més rapidesa i facilitat. També permet descarregar gratuïtament moltes publicacions digitals de caire tècnic.

Altres serveis que ofereix la Llibreria són la possibilitat de cercar i encarregar llibres que no estiguin al catàleg, l’assessorament sobre temaris per preparar oposicions i el servei d’impressió a demanda de les edicions digitals que no tenen versió en paper. Amb aquest servei la Diputació contribueix a l’acompliment dels objectius de desenvolupament sostenible que marca l’Agenda 2030.

Finalment, la Llibreria també s’encarrega de l’organització de presentacions de llibres i taules rodones dins el marc de «“Parlem de...”».