Novetats

Totes les novetats

Foto: Patxi Uriz | Diputació de Barcelona

19/09/2023

Un nou informe d’anàlisi de la Diputació de Barcelona revela el potencial agrícola amagat als municipis de la demarcació.    

Foto: Pere Navarro | Diputació de Barcelona

08/09/2023

En una jornada de reflexió i debat amb experts celebrada ahir al Parc Rural del Montserrat, la corporació va aprofundir en l’elaboració del Pla d’Acció pel Relleu Agrari de les comarques barcelonines.

Foto: Mar Carrera | Diputació de Barcelona

07/09/2023

Glòria Roig és una agrònoma i pagesa que, des de fa vuit anys, es dedica a conrear herbes aromàtiques ecològiques al Lluçanès. Darrerament, ha expandit la seva activitat per incloure també el llúpol. 

Foto: Pexels

31/08/2023

La posada en marxa a Osona del primer espai test ramader de Catalunya és un dels temes destacats en el nou Resum de Premsa BCN Smart Rural.

Foto: Patxi Uriz | Diputació de Barcelona

29/08/2023

Amb una llarga història vitivinícola, el celler Parés Baltà ha optat per centrar-se en la creació de vins i caves ecològics i biodinàmics. En parlem amb Marta Casas, qui es va unir a l’equip l’any 2002 i demostra una passió inqüestionable per les pràctiques de conreu derivades de l'antroposofia.

Foto: Patxi Uriz | Diputació de Barcelona

23/08/2023

Després d’estudiar Enginyeria Agrònoma, aquesta integrant del col·lectiu Eixarcolant va treballar com a delineant fins que va adonar-se que el que realment volia fer era cultivar una horta ecològica.

S'estan mostrant 1 - 6 de 143 resultats.