Ple ordinari de la Diputació de Barcelona del mes de maig. Foto: Diputació de Barcelona

25/05/2023 10:44 h

Política

La Diputació de Barcelona celebra el ple del mes de maig

El Paranimf de l'Escola Industrial ha acollit, aquest dijous, el ple de la Diputació del mes de maig, en què s'ha aprovat una modificació de crèdit i l’actualització del Pla Estratègic de Subvencions.

Durant la sessió també s'ha aprovat la rectificació de l’inventari general consolidat de la Diputació i el traspàs de titularitat, a favor de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, del tram de la carretera BV-5001comprès entre el punt quilomètric 0+355 i 1+500; a més de donar compte de l’informe resum anual de control intern 2022 i de l’estat d’execució del pressupost corresponent al 1er trimestre 2023.

Aquesta acció de la Diputació de Barcelona respon als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 4 ‘Educació de qualitat’, número 10 'Reducció de desigualtats' i número 16 ‘Pau, justícia i institucions sòlides”. Els 17 ODS van ser proclamats per l’Assemblea General de Nacions Unides el 25 de setembre de 2015 i formen part de l’agenda global per a 2030. La Diputació de Barcelona n’assumeix el compliment i desplega la seva acció de suport als governs locals de la província d’acord amb aquests ODS.

Comparteix