Aplicació Recursos formatius Ajuntaments

Recursos formatius per a ajuntaments

Recursos i accions formatives inclosos en l’oferta de la Diputació de Barcelona adreçada a empleats dels ajuntaments.

Descarrega l'aplicació Recursos formatius Ajuntaments per a Android Descarrega l'aplicació Recursos formatius Ajuntaments per a iOS

 

Aplicació Recursos formatius DIBA

Recursos formatius DIBA

Recursos i accions formatives inclosos en l’oferta adreçada a empleats de la Diputació de Barcelona.

Descarrega l'aplicació Recursos formatius DIBA per a Android Descarrega l'aplicació Recursos formatius DIBA per a iOS

 

Aplicació Diba+Directori de la Diputació de Barcelona

Diba+Directori

Diba+Directori permet localitzar qualsevol treballador o departament de la Diputació de Barcelona i dels ajuntaments de la demarcació amb una simple cerca.

L'app mostra ràpidament l’adreça electrònica, el telèfon, la web i la ubicació dels departaments i empleats de la Diputació (per a aquesta última opció es necessita validació d'usuari corporatiu) i dels ajuntaments, càrrecs electes i tècnics de la província de Barcelona. Des de la mateixa aplicació es pot iniciar una trucada, redactar un correu electrònic, visitar el web o geolocalitzar el contacte directament a Google Maps.
Aplicació Diba+Directori per a iOS

 

Aplicació BibliotequesXBM de la Diputació de Barcelona

BibliotequesXBM

Es poden cercar activitats per data, tipus d'activitat, municipi i biblioteca i guardar les activitats i biblioteques preferides.
Aplicació BibliotequesXBM per a AndroidAplicació BibliotequesXBM a Apple Store

 

Aplicació dels Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona

Parcs Naturals

Guia oficial dels espais naturals protegits gestionats directament o en consorci per la Diputació de Barcelona.

L'app ofereix informació per poder planificar la visita als parcs: els equipaments i serveis, els itineraris senyalitzats, l'estat del temps, els avisos, l'agenda d'activitats i les notícies, així com mapes. Ofereix continguts en català i castellà i està disponible per a dispositius Android i iOS.
Aplicació dels Parcs Naturals per a AndroidAplicació del parc natural del Montseny a Apple store

 

Aplicació Bibliojuga amb el Gènius de la Diputació de Barcelona

Bibliojuga amb el Gènius

Bibliojuga amb el Gènius ofereix vuit jocs infantils els protagonistes dels quals són els personatges del Gènius, portal infantil de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

L'app inclou dos jocs laberint en els quals cal trobar el camí correcte per arribar al destí de la brúixola o el vaixell pirata, dos jocs per exercitar la memòria en els quals cal trobar les parelles d’imatges iguals, dos jocs per trobar les set diferències en el bibliobús i entre alguns aparells tecnològics que es poden trobar a les biblioteques, i dos jocs de cercar i trobar ambientats en el circ i les festes populars.
Aplicació Bibliojuga amb el Gènius per a AndroidDescarrega l'aplicació Bibliojuga amb el Gènius per a iOS

 

Aplicació Agenda Diba de la Diputació de Barcelona

Agenda Diba

Agenda Diba mostra les activitats organitzades per diversos serveis de la Diputació de Barcelona, com ara la Xarxa de Biblioteques, els museus locals i teatres, els parcs naturals de la demarcació i les activitats d'interès turístic.

També permet consultar l'agenda dels diputats de la corporació. L'app mostra els actes més propers a la vostra localització i permet filtrar-los per data, temàtica i públic al qual van dirigits. Totes les activitats estan geolocalitzades i mostren l'horari i l'organitzador en cada cas. Cada activitat es pot compartir a les xarxes socials i via WhatsApp o correu electrònic, i també es pot afegir des de l'app a la vostra agenda personal.
Descarrega l'aplicació Agenda Diba per a AndroidDescarrega l'aplicació Agenda Diba per a iOS

 

Aplicació Itineraris Parcs

Itineraris Parcs

Itineraris Parcs és una aplicació gratuïta que ajuda a planificar els itineraris senyalitzats dels 12 espais naturals de la Diputació de Barcelona. S'hi poden trobar més de 180 tracks i més de 440 punts d'interès.

A través d'un sistema de menús s'accedeix a la informació de cada parc, tant en format mapa com llista, i també es visualitzen punts amb un visor de realitat augmentada. Aquesta informació s'ordena per proximitat i permet la recepció d'alertes i avisos relacionats amb l'entorn.
Descarrega l'aplicació Itineraris Parcs per a AndroidDescarrega l'aplicació Itineraris Parcs per a iOS

 

Aplicació BCN+Rutes de la Diputació de Barcelona

BCN+Rutes

L'app BCN+Rutes permet cercar itineraris a peu, amb bicicleta o en cotxe a la província de Barcelona.

Cada itinerari disposa de tracks, descripció, informació sobre llocs d'interès i fotografies, a més d'una selecció de recursos turístics relacionats amb la ruta proposada.
Aplicació BCN+Rutes per a AndroidAplicació BCN+Rutes a Apple store

 

Aplicació Ecopunts Gaia de la Diputació de Barcelona

Ecopunts Gaia

Ecopunts Gaia és un joc d’acció i estratègia amb què descobrireu el territori de la província de Barcelona en clau de sostenibilitat.

Podreu construir la vostra ciutat sostenible i col·laborar amb altres jugadors a salvar la Terra dels perills que l’amenacen i, així, incrementar la vostra energia vital i la del planeta. Des de l’app també podreu accedir al mapa d’ecopunts de la província i proposar-ne de nous.
Descarrega l'aplicació Ecopunts Gaia per a AndroidDescarrega l'aplicació Ecopunts Gaia per a iOS

 

Aplicació Apropteu de la Diputació de Barcelona

Apropteu

Apropteu és un directori digital de comerç de proximitat on les persones consumidores poden buscar qualsevol tipus de comerç o servei, conèixer l’oferta de productes i aconseguir bonificacions o promocions.

L’app facilita a qualsevol establiment comercial la possibilitat de visibilitzar-se i acostar-se més a la seva clientela i és una opció per evitar l’acumulació de cues a les portes dels comerços i serveis.
Descarrega l'aplicació Apropteu per a AndroidDescarrega l'aplicació Apropteu per a iOS